BALIKESİR / KARESİ - Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sadık VATAN - Okul Müdürü

1970 yılında Balıkesir/Altıeylül ilçesi Yakup Mahallesi´nde (Yakupköy) doğdum. Eğitim süreçlerini; Yakup köy ilkokulu, Gazi Osman Paşa (75.Yıl) Ortaokulu, 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümü (İnşaat Teknolojisi Alanı), Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Eğitimi Bölümünü 1992 yılında bitirerek tamamladım.

1992 yılında 100.Yıl MTAL Yapı Ressamlığı bölümü öğretmeni olarak göreve başladım. Kısa bir dönem Balıkesir Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü, 100. Yıl MTAL müdür yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2000-2001 öğretim yılında Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) Kamu Yönetimi uzmanlık programına katılarak, “Örgütsel Çatışma Açısından Endüstri Meslek Lisesi Yönetici Davranışları: Balıkesir ili Örneği” konulu tezi tamamlayarak “Kamu Yönetimi Uzmanı” oldum. Aynı zamanda İnşaat Mühendisiyim. Okul müdürlüğü ve şube müdürlüğü sınavını kazananların katıldığı yöneticilik seminerlerine, İnşaat Teknolojisi Alanı çerçeve öğretim programlarının, modül konu ve içeriklerinin belirlenmesi çalışmalarına-seminerlerine, MEB’nın değişik hizmet içi eğitimlerine katıldım. Evliyim ve Özgür isimli bir oğlum var.

07/09/2021 tarihinden itibaren okulumuzda kurum müdürü olarak görev yapmaktayım.